Ponatis!
Prva Urškina knjiga 220 stopinj poševno je nemudoma postala uspešnica ne le v njenem rodnem Prekmurju, vzljubila jo je vsa Slovenija. Po enaki poti je hitro krenila tudi njena druga knjiga, v kateri nam Urška pokaže, kako uživati naravno hrano vse leto. To storimo tako, da jo shranimo: vkuhamo, zamrznemo, sočimo, sušimo ... takrat, ko je najokusnejša. S tem dobimo hranljive domače sestavine za pester in raznovrsten jedilnik tudi takrat, ko zemlja spi. S 100 novimi recepti in mojstrskimi fotografijami jedi in narave se bomo sprehodili skozi letne čase in Urškine zgodbe o življenju.
Knjiga bo dragocena tudi zaradi poglavja o začimbah (kako jih uporabljamo in kombiniramo) ter številnih praktičnih nasvetov (recimo kako najlažje olupimo jajce). Kuharske
»V kuhinji se vse bolj vračam nazaj k naravi in poskušam razumeti njene zakonitosti. To so počeli že moji starši in stari starši. Kar sem se naučila od njih in v letih raziskovanja, bom skušala v tej knjigi deliti z vami.« - Urška
***
Mediji o knjigi:
»Njena moč je v tem, da zna vsakdanje jedi predstaviti na lep, zanimiv in hkrati poznavalski način. Človek se kar takoj bolje počuti, postane kralj svoje male družinske mize, ki to zna pripraviti. Kdor ne razume, naj polista njeno drugo knjigo, Preprosto in sveže vse leto, pravkar je izšla.« - Karina Cunder Reščič, Odprta kuhinja, priloga Dela
»Urška v knjigi sledi letnim časom, tako da boste zdaj lahko uživali ob slastnem pečenem kostanju ali kostanjevem pireju, v knjigi pa so tudi malo bolj zapleteni recepti - za vsako priložnost nekaj, torej …« - Sonja Javornik, Bodi zdrava
»Urška Fartelj je ena najbolj priljubljenih kulinaričnih blogerk. Njeni recepti so tako popularni, da so pri Mladinski knjigi nedavno izdali že njeno drugo kuharico 220 stopinj poševno: Preprosto in sveže vse leto.« - Lara Jelen, Zarja & Jana
Pri vseh nakupih nad 59 € je poštnina brezplačna.
Strošek priprave paketa in dostave znaša 3,99 €.
Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v primeru nakupa takšnega izdelka poštnine za celoten paket ne boste plačali.
Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
s karticami (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners),
Plačilo po predračunu (pravne osebe)
Račun z odlogom plačila (za javna podjetja, knjižnice, šole)
Več o plačilih
Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.
Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.
Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.
Več o dostavi
Ponatis!
Prva Urškina knjiga 220 stopinj poševno je nemudoma postala uspešnica ne le v njenem rodnem Prekmurju, vzljubila jo je vsa Slovenija. Po enaki poti je hitro krenila tudi njena druga knjiga, v kateri nam Urška pokaže, kako uživati naravno hrano vse leto. To storimo tako, da jo shranimo: vkuhamo, zamrznemo, sočimo, sušimo ... takrat, ko je najokusnejša. S tem dobimo hranljive domače sestavine za pester in raznovrsten jedilnik tudi takrat, ko zemlja spi. S 100 novimi recepti in mojstrskimi fotografijami jedi in narave se bomo sprehodili skozi letne čase in Urškine zgodbe o življenju.
Knjiga bo dragocena tudi zaradi poglavja o začimbah (kako jih uporabljamo in kombiniramo) ter številnih praktičnih nasvetov (recimo kako najlažje olupimo jajce). Kuharske
»V kuhinji se vse bolj vračam nazaj k naravi in poskušam razumeti njene zakonitosti. To so počeli že moji starši in stari starši. Kar sem se naučila od njih in v letih raziskovanja, bom skušala v tej knjigi deliti z vami.« - Urška
***
Mediji o knjigi:
»Njena moč je v tem, da zna vsakdanje jedi predstaviti na lep, zanimiv in hkrati poznavalski način. Človek se kar takoj bolje počuti, postane kralj svoje male družinske mize, ki to zna pripraviti. Kdor ne razume, naj polista njeno drugo knjigo, Preprosto in sveže vse leto, pravkar je izšla.« - Karina Cunder Reščič, Odprta kuhinja, priloga Dela
»Urška v knjigi sledi letnim časom, tako da boste zdaj lahko uživali ob slastnem pečenem kostanju ali kostanjevem pireju, v knjigi pa so tudi malo bolj zapleteni recepti - za vsako priložnost nekaj, torej …« - Sonja Javornik, Bodi zdrava
»Urška Fartelj je ena najbolj priljubljenih kulinaričnih blogerk. Njeni recepti so tako popularni, da so pri Mladinski knjigi nedavno izdali že njeno drugo kuharico 220 stopinj poševno: Preprosto in sveže vse leto.« - Lara Jelen, Zarja & Jana