12 pravil za življenje: Protistrup za kaos

Prelistaj me Image for 12 pravil za življenje: Protistrup za kaos from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  12 pravil za življenje: Protistrup za kaos

  Trda - 14. apr 2018
  ( 1036 )
  ISBN/EAN:P_9789610404873
  Redna cena: 29,90 €

  ​Priznani psiholog Jordan B. Peterson nam na duhovit, presenetljiv in poučen način pripoveduje, zakaj moramo fante in dekleta med rolkanjem pustiti pri miru, kakšna grozna usoda čaka tiste, ki preveč zlahka kritizirajo, in zakaj bi vedno morali pobožati mačko, če jo srečate na ulici.

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 29,90 €
  Predviden rok dobave: 2-4 delovnih dni
  Dodaj v košarico

  Kupi v kompletu

  Kupi 12 pravil za življenje: Protistrup za kaos + 7 skrivnosti uspeha skupaj ter prihrani dodatnih 1,50 € (3.34%)

  Opis

  Ponatis!

  Ta knjiga je bistroumen priročnik za samopomoč, uvod v filozofijo, mitologijo in proučevanje uma ter praktičen, privlačen vodnik za boljše življenje.

  Priznani psiholog Jordan B. Peterson nam na duhovit, presenetljiv in poučen način pripoveduje, zakaj moramo fante in dekleta med rolkanjem pustiti pri miru, kakšna grozna usoda čaka tiste, ki preveč zlahka kritizirajo, in zakaj bi vedno morali pobožati mačko, če jo srečate na ulici.

  Kaj nam lahko živčni sistem jastogov pove o pokončni drži (z vzravnanimi rameni) in uspehu v življenju? Zakaj so stari Egipčani častili sposobnost zbrane pozornosti enako kot najvišja božanstva? Na kakšno srhljivo pot se podajajo ljudje, če postanejo zamerljivi, naduti in maščevalni?

  Dr. Peterson na široko potuje po človeški psihi in razpravlja o pomembnosti discipline, svobode, pustolovskega duha in odgovornosti ter pri tem modrost sveta povzame v 12 praktičnih in globokih pravilih za življenje.

  Knjiga razbija moderne puhle predstave o znanosti, veri in človeški naravi, obenem pa preobraža in plemeniti razum in duha bralcev. Ta knjiga je bistroumen priročnik za samopomoč, uvod v filozofijo, mitologijo in proučevanje uma ter praktičen, privlačen vodnik za boljše življenje.

  Dvanajst pravil za življenje razbija moderne puhle predstave o znanosti, veri in človeški naravi, obenem pa preobraža in plemeniti razum in duha bralcev.

  O avtorju

  -Jordan B. Peterson-

  Jordan B. Peterson (1962) je odraščal in se utrdil v ledenih goličavah severne Alberte v Kanadi. S kaskaderskim letalom iz karbonskih vlaken je izvedel sodček z lupingom, z astronavti je raziskoval meteoritski krater v Arizoni in v prvem nadstropju svojega doma v Torontu je postavil tradicionalno obredno kolibo kanadskega plemena Kwagu'l, potem ko so ga sprejeli v svojo sredo in mu dali indijansko ime.

  O mitologiji je predaval odvetnikom, zdravnikom in poslovnežem, svetoval je generalnemu sekretarju OZN, svojim kliničnim pacientom je pomagal obvladati depresijo, obsesivno-kompulzivno motnjo, anksioznost in shizofrenijo, bil je svetovalec višjim partnerjem velikih kanadskih odvetniških družb in je ogromno predaval po Severni Ameriki in Evropi. S študenti in kolegi na Harvardu in Univerzi v Torontu je objavil več kot sto znanstvenih člankov, spremenil moderno razumevanje osebnosti, njegova knjiga Maps of Meaning: The Architecture of Belief (Zemljevidi pomena: Arhitektura verovanja) pa je revolucionarno spremenila psihologijo religije. Avtor živi v Torontu v Kanadi.

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (882)
  (65)
  (52)
  (37)
  (0)
  ( 1036 )

  Komentarji