100 dejavnosti za učenje branja in pisanja po metodi Montessori

Image for 100 dejavnosti za učenje branja in pisanja po metodi Montessori from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  MONTESSORI-100 DEJAVNOSTI ZA UČENJA BRANJA IN PISA,

  04. okt 2011
  ( 16 )
  ISBN/EAN:P_9789610117506
  Redna cena: 22,95 €
  9789610117506 - Mladinska knjiga Založba

  Občutljivo obdobje za učenje pisanja in branja se začne malo pred 3. letom in traja do 6. leta. Če otroku v tem obdobju ponudite ustrezne igrive in raznolike vaje, mu v roke položite ključe, s katerimi si bo odprl vrata v svet pisanja in branja.

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 22,95 €
  Rok dobave: 5-7 dni
  Dodaj v košarico

  Opis

  Metode izhajajoče iz opazovanja otrok in njihove spontane igre, s katerimi je mogoče v zgodnji otroški dobi brez posebnih pripomočkov otroke popeljati v svet pismenosti. Otrok je namreč kot srkajoči um že v zgodnjem otroštvu obkrožen z okoljem, v katerem pridobiva različna znanja in izkušnje, povezane s porajajočo se pismenostjo. Vsakdanje okolje doma ali vrtca omogoča številne možnosti, da otroka spontano seznanjamo s predopismenjevalnimi dejavnostmi, seveda v svobodni izbiri iz otroške radovednosti in zvedavosti

  Pedagogika Marie Montessori temelji na spoznanju, da otrok svojo inteligenco razvija s pomočjo čutil in da gre v svojem razvoju skozi t. i. občutljiva obdobja, med katerimi vso svojo energijo vloži v odkrivanje in osvajanje določene sposobnosti.

  Občutljivo obdobje za učenje pisanja in branja se začne malo pred 3. letom in traja do 6. leta. Če otroku v tem obdobju ponudite ustrezne igrive in raznolike vaje in pri tem uporabljate učni material, ki nagovarja njegova čutila, mu lahko v roke sami položite ključe, s katerimi si bo zlahko, z užitkom in za vselej odprl vrata v svet pisanja in branja.

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (12)
  (2)
  (1)
  (1)
  (0)
  ( 16 )
  Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

  Komentarji