V okencu izberite šolo in razred v prihodnjem šolskem letu in prihranite

.
 
.

Naravno konzerviranje hrane

Prevajalec: Barbara Müller
2 (1  ocena uporabnikov )

Naravno konzerviranje hrane : najboljši recepti biovrtnark in biovrtnarjev

.
Redna cena: 25,00 €
Rok dobave: 2-3 dni.
.
.
.
Količina:  
.
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 2,95 €, ne glede na količino in vrsto kupljenih izdelkov.

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v prmeru nakupa takšnega izdelka poštnine ne boste plačali. 

Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners, American Express),
  • s storitvijo Moneta (Mobitel in Simobil)
  • Plačilo po predračunu (pravne osebe)
  • Račun z odlogom plačila (za javna podjetja)
Več o plačilih

Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.

Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.

Več o dostavi

To je spletna cena
Shrani v seznam želja
.

.

Opis

V knjigi so objavljeni najboljši recepti za naravno shranjevanje hrane, ki so jih zapisali bralci francoske revije o biovrtnarjenju Quatre Saisons du jardin bio.
Nekateri so klasični, večino pa so si avtorji izmislili ali so jih prilagodili in še niso bili objavljeni. Vsi recepti so preverjeni in preprosti za uporabo v gospodinjstvu:
- sestavine so lokalnega izvora (razen nekaterih izjem),
- konzerviranje je čim bolj naravno, brez zamrzovalnika in s čim krajšo toplotno obdelavo,
- najbolje se ohranita izvirni okus in hranilna vrednost sestavin.
V desetih poglavjih je podanih deset načinov naravnega konzerviranja: Shranjevanje v zemlji, silosu, kleti in na podstrešju, Sušenje, Mlečnokislinska fermentacija (kisanje), Konzerviranje s toplotno obdelavo: kratko vrenje in pasterizacija, Vlaganje v olje, Vlaganje v kis, Soljenje, Marmelade in drugi sladki shranki, Sladko-kisli shranki in Vlaganje v vino in žganje, s katerimi boste živila shranili v najboljših pogojih.
.
.
.
.
.

Podrobnosti o izdelku

  • Obseg/št. strani: 176
  • Datum Izida:
  • Vezava: Trda
  • ISBN/EAN: 9789617004021
  • Mere izdelka vxš: 21,8 x 17 cm
  • Založba Viharnik D.O.O.
  • Prevajalec: Barbara Müller
  • Povprečna ocena:
    Ocena kupcev: 2
    (1)
Oglejte si več iz oddelkov:

Mnenja kupcev

  1  ocena:
5 zvezdice
0%
(0)
4 zvezdice
0%
(0)
3 zvezdice
0%
(0)
2 zvezdice
100%
(1)
1 zvezdica
0%
(0)
Povprečna ocena kupcev:
Ocena kupcev: 2
(1 ocena uporabnikov )
.
Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:
 
.
.
.
.
.

Oznake kupcev o tem izdelku

Kliknite na posamezno oznako za prikaz vseh izdelkov označenih s to oznako:

Dodaj oznako:

Dodaj
.