V okencu izberite šolo in razred v prihodnjem šolskem letu in prihranite

Zakaj ActiveJet?

Ker so ActiveJet tonerji in kartuše

- vrhunske kakovosti s številnimi certifikati (ISO 9001, ISO 14001)
- 30-40% cenejši od originalnega potrošnega materiala
- v primerjalnih testiranjih se proizvodi uvrščajo v sam vrh
- popolnoma kompatibilni z identičnim številom izpisov, kot pri originalu
izdelani z uporabo edinstvene tehnologije in so zaradi tega popolnoma zanesljivi in dolgo časa uporabniActiveJet proizvodi se izdelujejo in testirajo v najsodobnejših laboratorijih,po preizkušenih in najnovejših metodah . Pri poizvodnji se uporabljajo popolnoma novi deli in materiali. Kvaliteta črnilnih parametrov ( čas sušenja, gostota, točka vrelišča, viskoznost, napetost površine, barvna lestvica, pH vrednost) se večkratno preverja.

ActiveJet kartuše in tonerji so izdelani izključno iz pristnih proizvodov, ki so se uporabili samo enkrat!  

Vse ActiveJet kartuše imajo  vrstvo črnila, ki je kompatibilno z originali . 

Izredno natančno testiranje, kot tudi uporaba najboljših materialov in najkvalitetnejših ter najdražjih črnilnikov, zagotavljajo odličen ugled, ki ga ima ActiveJet . Prednosti njihovih kartuš in tonerjev  so potrdili tudi primerjalni testi, ki jih je izvedla revija Enter – ugledna poljska računalniška revija, ki je te rezultate objavila maja 2005.

ActiveJet tonerji in kartuše so na Poljskem in drugje po Evropi dobro poznani in jih uporabljajo tudi največje banke in druge javne ustanove na Poljskem. Sedaj vam tudi v Sloveniji ponujamo vrhunske proizvode po ugodnih cenah. Zato vas vabimo, da se sami prepričate!


  

 

 
.

ts: 12.12.2018 15:10:22
EMKA Top 100
Najbolj prodajano na emka.si
.
Celotna lestvica