V okencu izberite šolo in razred v prihodnjem šolskem letu in prihranite

Druge poklicne tehnologije in trgovine Hotelirstvo in strežba

1 - 15 od 525 izdelkov
Razvrsti po:
.
1.
20,65 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
2.
188,55 €
Na zalogi, dobava takoj.
Ocena kupcev: 0
.
.
3.
Escoffier, Avtor: Auguste Escoffier
82,15 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
4.
El Celler de Can Roca: Redux Edition, Avtor: Joan Roca, Josep Roca, Jordi Roca
42,54 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
5.
The Art of the Restaurateur, Avtor: Nicholas Lander
42,46 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
6.
136,66 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
7.
Food Safety for the 21st Century, Avtor: Sara Mortimore
185,12 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
8.
Sanitation, Avtor: Mario Stanga
100,78 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
9.
The Art of Charcuterie, Avtor: The Culinary Institute Of America (Cia), John Kowalski
253,10 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 3
.
.
10.
20,99 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
11.
The Modern Cafe, Avtor: Francisco J. Migoya, The Culinary Institute Of America (Cia)
250,93 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
12.
The Bar and Beverage Book, Avtor: Costas Katsigris, Chris Thomas
410,25 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
13.
Modern Buffets: Blueprint for Success, Avtor: Edward G. Leonard
84,57 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
14.
28,50 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
15.
Math for the Professional Kitchen, Avtor: The Culinary Institute Of America (Cia), Laura Dreesen, Michael Nothnagel, Susan Wysocki
136,45 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Naslednja ››
.
.