.
 
.

Tradicionalni proizvodi in jedi območja od Turjaka do Kolpe

5 (2  oceni uporabnnikov )

.
Redna cena: 45,00 €
Rok dobave: 2-3 dni.
.
.
Količina:  
.
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 2,95 €, ne glede na količino in vrsto kupljenih izdelkov.

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v prmeru nakupa takšnega izdelka poštnine ne boste plačali. 

Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners, American Express),
  • s storitvijo Moneta (Mobitel in Simobil)
  • Plačilo po predračunu (pravne osebe)
  • Račun z odlogom plačila (za javna podjetja)
Več o plačilih

Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.

Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.

Več o dostavi

To je spletna cena
Shrani v seznam želja
.

.

Opis

Priznanega strokovnjaka za kulinariko Stanislava Renčlja srečujemo vedno pogosteje kot avtorja regionalnih monografij, kjer naravno in kulturno dediščino določene slovenske pokrajine prepleta s krajinsko pogojenimi jedmi in pijačami. Njegovo delo je dragocen zapis ob zori 21. stoletja zajetega stanja iz kulinarike izhajajoče naravne in kulturne dediščine majhnega dela Slovenije, ki ga urbanizacija in sodoben življenjski slog še nista povsem zajela. Bogato vsebino knjige »Tradicionalni proizvodi in jedi območja od Turjaka do Kolpe« velja priporočiti v branje (in tudi praktično uporabo napotkov za pripravo jedi) turističnim delavcem, domačinom in potencialnim obiskovalcem teh krajev, županom in drugim oblikovalcem razvojnih politik in, nenazadnje, vsem ljubiteljem narave in kulinaričnih specialitet. Priporočam jo kot učbenik na osnovnih, srednjih in visokih šolah, ki so jim turistične in gastronomske vsebine sestavni del kurikuluma, oziroma so jim le-te ena od ljubiteljskih dejavnosti, ki jih razvijajo.
.
.
Oglejte si ostale knjige tega avtorja
.
.
Oglejte si vse knjige tega avtorja
.

O avtorju - Stanislav Renčelj

Obvestite me o novi knjigi tega avtorja

Želite, da vas po elektronski pošti obvestimo, ko izide nova knjiga ali ponatis katere od knjig tega avtorja?

DA - obveščajte me o novostih avtorja
.
.
.
.

Podrobnosti o izdelku

  • Obseg/št. strani: 252
  • Datum Izida:
  • Jezik: slovenski
  • Vezava: Trda
  • ISBN/EAN: 9789619114247
  • Mere izdelka vxš: 21 x 15 cm
  • Založba Grafis Trade D.O.O.
  • Avtor:
  • Povprečna ocena:
    Ocena kupcev: 5
    (2)

Mnenja kupcev

  2  oceni:
5 zvezdice
100%
(2)
4 zvezdice
0%
(0)
3 zvezdice
0%
(0)
2 zvezdice
0%
(0)
1 zvezdica
0%
(0)
Povprečna ocena kupcev:
Ocena kupcev: 5
(2 oceni uporabnnikov )
.
Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:
 
.
.
.
.
.

Oznake kupcev o tem izdelku

Kliknite na posamezno oznako za prikaz vseh izdelkov označenih s to oznako:

Dodaj oznako:

Dodaj
.