.
 
.

TEHNOLOGIJA MESA IN MESNIH IZDELKOV, učbenik za predmet tehnologija v 4. letniku programa Živilski tehnik in 2. letniku za program Živilski tehnik PTI

.
Redna cena: 11,07 €
Predviden rok dobave: 5-7 dni
Založba: Tehniška Založba Slovenije, d.d., EAN: 9788636505786

.
.
Količina:  
.
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 2,95 €, ne glede na količino in vrsto kupljenih izdelkov.

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v prmeru nakupa takšnega izdelka poštnine ne boste plačali. 

Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners, American Express),
  • s storitvijo Moneta (Mobitel in Simobil)
  • Plačilo po predračunu (pravne osebe)
  • Račun z odlogom plačila (za javna podjetja)
Več o plačilih

Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.

Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.

Več o dostavi

To je spletna cena
Shrani v seznam želja
.

.

Opis

Učbenik za predmet Tehnologija v 4. letniku programa Živilski tehnik in v 2. letniku programa Živilski tehnik PTI

Učbenik je celovito in obsežno delo z veliko skicami, fotografijami in shemami, zato je poleg temelja za izobraževanje
dijakov srednješolskih programov s področja živilstva, primeren tudi za posameznike, ki pri svojem delu potrebujejo
dodatna strokovna znanja s področja proizvodnje in predelave mesa, kot so živilski delovodje, trgovci z živili, gostinski
delavci, svetovalci v kmetijstvu, obrtniki ...


Učbenik zajema teme iz živinoreje in anatomije domačih živali. Posebni poglavji obravnavata klavne živali in zakol živali.
Dijaki bodo s pomočjo učbenika spoznali tudi obrate za proizvodnjo mesa, načine shranjevanja mesa, meso v prodaji
in njegovo uporabnost, obrate za proizvodnjo mesnih izdelkov, surovine, dodatke in ovitke v proizvodnji mesnih izdelkov,
tehnologijo proizvodnje mesnih izdelkov, pakiranje in označevanje izdelkov ter vrste mesnih izdelkov. Učbenik prinaša
tudi poglavje o prometu in predelavi rib in drugih morskih organizmov ter poglavje o predelavi polžev. Dijaki bodo
seznanjeni tudi s higieno v proizvodnji živil. Vse vsebine so prilagojene novi zakonodaji in veterinarsko-sanitarnim predpisom.
.
.
Oglejte si ostale knjige tega avtorja
  • Ocena kupcev: 0
    Proso Blanka Vombergar
    16,00 €
    .
.
.
Oglejte si vse knjige tega avtorja
.
.
.

Mnenja kupcev

  0  ocen:
5 zvezdice
0%
(0)
4 zvezdice
0%
(0)
3 zvezdice
0%
(0)
2 zvezdice
0%
(0)
1 zvezdica
0%
(0)
Povprečna ocena kupcev:
Ocena kupcev: 0
(0 ocen uporabnikov )
.
Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:
 
.
.
.
.
.

Oznake kupcev o tem izdelku

Kliknite na posamezno oznako za prikaz vseh izdelkov označenih s to oznako:

Dodaj oznako:

Dodaj
.