.
 
.

Sustainability in the Food Industry

.
Redna cena: 234,01 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
.
.
Količina:  
.
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 2,95 €, ne glede na količino in vrsto kupljenih izdelkov.

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v prmeru nakupa takšnega izdelka poštnine ne boste plačali. 

Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners, American Express),
  • s storitvijo Moneta (Mobitel in Simobil)
  • Plačilo po predračunu (pravne osebe)
  • Račun z odlogom plačila (za javna podjetja)
Več o plačilih

Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.

Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.

Več o dostavi

To je spletna cena
Shrani v seznam želja
.

.

Opis



Sustainability is beginning to transform the food industry with environmental, economic and social factors being considered, evaluated and implemented throughout the supply chain.

Sustainability is beginning to transform the food industry with environmental, economic and social factors being considered, evaluated and implemented throughout the supply chain. "Sustainability in the Food Industry" defines sustainability with a comprehensive review of the industry's current approach to balancing environmental, economic and social considerations. Coverage includes sustainability as it relates to: agricultural practices, food processing, distribution, waste management, packaging, life cycle analysis, food safety and health, environmental labeling, consumer insight and market demand, product development, practices in food manufacturing companies, food retailing and food service.

Contributors. Introduction. Chapter 1. Agriculture (Charles Francis and Justin Van Wart). Chapter 2. Food Processing and Food Waste (Tran Thi My Dieu). Chapter 3. Distribution (Rich Pirog, Ben Champion, Tim Crosby, Sara Kaplan, and Rebecca Rasmussen). Chapter 4. Packaging (Aaron L. Brody). Chapter 5. Life Cycle Assessment Across the Food Supply Chain (Lisbeth Mogensen, John E. Hermansen, Niels Halberg, Randi Dalgaard, J.C. Vis, and B. Gail Smith). Chapter 6. Social Aspects of the Food Supply Chain (Kantha Shelke, Justin Van Wart, Charles Francis). Chapter 7. Ecolabeling and Consumer Interest in Sustainable Products (Amarjit Sahota, Barbara Haumann, Holly Givens, and Cheryl Baldwin). Chapter 8. Sustainability in Food and Beverage Manufacturing Companies (Cheri Chastain, J.C. Vis, B. Gail Smith, Jeff Chahley). Chapter 9. Sustainability in Food Retailing (Cheryl Baldwin). Chapter 10. Sustainability in Food Service (John Turenne). Chapter 11. Sustainability Principles and Sustainable Innovation for Food Products (Cheryl Baldwin and Nana T. Wilberforce). Index.
.
.
Oglejte si ostale knjige tega avtorja
.
.
Oglejte si vse knjige tega avtorja
.

O avtorju - Cheryl J. Baldwin

Obvestite me o novi knjigi tega avtorja

Želite, da vas po elektronski pošti obvestimo, ko izide nova knjiga ali ponatis katere od knjig tega avtorja?

DA - obveščajte me o novostih avtorja
.
.
.
.

Podrobnosti o izdelku

  • Obseg/št. strani: 280
  • Datum Izida:
  • Jezik: angleški
  • Vezava: Trda
  • ISBN/EAN: 9780813808468
  • Mere izdelka vxš: 25 x 15 cm
  • Založba Wiley and Sons Ltd
  • Avtor:
  • Povprečna ocena:
    Ocena kupcev: 0
    (0)

Mnenja kupcev

  0  ocen:
5 zvezdice
0%
(0)
4 zvezdice
0%
(0)
3 zvezdice
0%
(0)
2 zvezdice
0%
(0)
1 zvezdica
0%
(0)
Povprečna ocena kupcev:
Ocena kupcev: 0
(0 ocen uporabnikov )
.
Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:
 
.
.
.
.
.

Oznake kupcev o tem izdelku

Kliknite na posamezno oznako za prikaz vseh izdelkov označenih s to oznako:

Dodaj oznako:

Dodaj
.