.
 
.

Practical Food Rheology

Avtor:

.
Redna cena: 197,41 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
.
.
Količina:  
.
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 2,95 €, ne glede na količino in vrsto kupljenih izdelkov.

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v prmeru nakupa takšnega izdelka poštnine ne boste plačali. 

Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners, American Express),
  • s storitvijo Moneta (Mobitel in Simobil)
  • Plačilo po predračunu (pravne osebe)
  • Račun z odlogom plačila (za javna podjetja)
Več o plačilih

Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.

Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.

Več o dostavi

To je spletna cena
Shrani v seznam želja
.

.

Opis

Rheology is fundamentally important in food manufacturing in two major senses. Understanding the way in which a substance moves and behaves is essential in order to be able to transport and mix it during processing. Secondly, the rheology of a product dictates much of the consumer experience, e.g. in relation to texture and mouthfeel.

This book doesn’t overwhelm the reader with complex mathematical equations but takes a simple and practically-focused approach, interpreting the implications of rheological data for use in different food systems. Through this approach industry-based food developers / rheologists, students, and academics are given clear, concise interpretation of rheological data which directly relates to actual perceived functionality in the food. The functionality may relate to texture, structure and mouthfeel, and may result as a function of temperature, pH, flocculation, concentration effects, and mixing.


The interpretative view is based on the principle that the food rheologist will produce a graph, for example of viscosity or gelation profiling, and then have to extract a practical meaning from it. For example, if viscosity falls with time as a function of pH, this knowledge can be used to tell the customer that the viscosity can be followed with just a pH meter and a stopwatch.  Rheological measurements have shown that once the pH has dropped 1 unit after 10 minutes, the viscosity has been halved. This is the type of practical and valuable information for customers of the industrial food rheologist which the book will enable readers to access. 

.
.
.

O avtorju - Ian Norton

Obvestite me o novi knjigi tega avtorja

Želite, da vas po elektronski pošti obvestimo, ko izide nova knjiga ali ponatis katere od knjig tega avtorja?

DA - obveščajte me o novostih avtorja
.
.
.
.

Podrobnosti o izdelku

  • Jezik: angleški
  • Leto izida: 2010
  • Vezava: Trda
  • ISBN/EAN: 9781405199780
  • Založba Blackwell Science Ltd
  • Avtor:
  • Povprečna ocena:
    Ocena kupcev: 0
    (0)

Mnenja kupcev

  0  ocen:
5 zvezdice
0%
(0)
4 zvezdice
0%
(0)
3 zvezdice
0%
(0)
2 zvezdice
0%
(0)
1 zvezdica
0%
(0)
Povprečna ocena kupcev:
Ocena kupcev: 0
(0 ocen uporabnikov )
.
Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:
 
.
.
.
.
.

Oznake kupcev o tem izdelku

Kliknite na posamezno oznako za prikaz vseh izdelkov označenih s to oznako:

Dodaj oznako:

Dodaj
.