.
 
.

Physicochemical Aspects of Food Engineering And Processing

.
Redna cena: 190,95 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
.
.
Količina:  
.
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 2,95 €, ne glede na količino in vrsto kupljenih izdelkov.

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v prmeru nakupa takšnega izdelka poštnine ne boste plačali. 

Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners, American Express),
  • s storitvijo Moneta (Mobitel in Simobil)
  • Plačilo po predračunu (pravne osebe)
  • Račun z odlogom plačila (za javna podjetja)
Več o plačilih

Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.

Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.

Več o dostavi

To je spletna cena
Shrani v seznam želja
.

.

Opis

Physical and chemical interactions between various constituents resulting from processing operations often lead to physical, sensory, and nutritional changes in foods. Combining important information on processing and food quality, Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing describes the effects of various processing technologies on quality changes of different major foods in an integrative manner.


 


Written by Physicochemical Experts in Food Engineering & Processing
Part I critically reviews the physicochemical property changes of different foods undergoing selected processes, such as microencapsulation, frying, microwave-assisted thermal processing, high-pressure processing, pulsed electric field processing, and freezing. This section also includes a chapter on the effects of various processing technologies on microbial growth and inactivation. Part II focuses on multiphase food systems made of proteins, seafoods, red meats, and pet foods, and the physicochemical changes they undergo when being processed.


 


Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing covers the engineering, processing, and quality angles equally. It is an extremely useful resource for academic and industrial researchers seeking an up-to-date overview of the increasingly important combination of both sides of food research and development.

.
.
Oglejte si ostale knjige tega avtorja
.
.
Oglejte si vse knjige tega avtorja
.

O avtorju - Sakamon Devahastin

Obvestite me o novi knjigi tega avtorja

Želite, da vas po elektronski pošti obvestimo, ko izide nova knjiga ali ponatis katere od knjig tega avtorja?

DA - obveščajte me o novostih avtorja
.
.
.
.

Podrobnosti o izdelku

  • Jezik: angleški
  • Leto izida: 2010
  • Vezava: Trda
  • ISBN/EAN: 9781420082418
  • Založba Crc Press
  • Avtor:
  • Povprečna ocena:
    Ocena kupcev: 0
    (0)

Mnenja kupcev

  0  ocen:
5 zvezdice
0%
(0)
4 zvezdice
0%
(0)
3 zvezdice
0%
(0)
2 zvezdice
0%
(0)
1 zvezdica
0%
(0)
Povprečna ocena kupcev:
Ocena kupcev: 0
(0 ocen uporabnikov )
.
Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:
 
.
.
.
.
.

Oznake kupcev o tem izdelku

Kliknite na posamezno oznako za prikaz vseh izdelkov označenih s to oznako:

Dodaj oznako:

Dodaj
.