Prelistaj me!
.
 
.

Kuhamo z najboljšimi

4 (8  ocen uporabnikov )

9 vrhunskih slovenskih kuharjev pri vaši mizi. Ne gre le za še eno kuharsko knjigo, gre za promocijo slovenske avtorske kuhinje, vrhunske kulinarike in vseh slovenskih chefov, ki so bistveno prispevali k razvoju kulinarike v Sloveniji. Korak za korakom sledite pripravi receptov, kakor na kuharskem tečaju!

Knjiga kakršne še ni bilo!
Devet slovenskih kuharskih mojstrov.
Vrhunske fotografije fotografa Janeza Pukšiča.
.
Redna cena: 24,80 €
Cena: 19,80 €
Prihranek: 20,16 % = -5,00 €
Na zalogi, dobava takoj.
.
.
Količina:  
.
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 2,95 €, ne glede na količino in vrsto kupljenih izdelkov.

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v prmeru nakupa takšnega izdelka poštnine ne boste plačali. 

Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners, American Express),
  • s storitvijo Moneta (Mobitel in Simobil)
  • Plačilo po predračunu (pravne osebe)
  • Račun z odlogom plačila (za javna podjetja)
Več o plačilih

Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.

Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.

Več o dostavi

To je spletna cena
Shrani v seznam želja
.

.

Skupaj ceneje!

Kupi Kuhamo z najboljšimi + Orodjarna - Kuhinja za prave moške skupaj ter prihrani dodatnih 2,80 € (5,86%)
  • Kuhamo z najboljšimi
    19,80 €
    .
  • +
  • 27,96 € 25,16 €
    .
  • =
  • Skupaj redna cena: 47,76 €
    Skupaj v kompletu: 44,96 €
    Prihranek pri kompletu: 2,80 € (5,86%)
    Dodaj v košarico
Priporočamo tudi:
.
Kdor je kupil ta izdelek, je kupil tudi...
.

Opis

V uredništvu revije Dober tek so pripravili knjigo, kakršne še ni bilo!

Pred natanko 20 leti je z velikim zagonom izšla prva številka izvirne slovenske revije za ljubitelje kulinarike, revije Dober tek. Okrogli jubilej revije bo simbolno obeležil prav poseben in na slovenskem prostoru edinstven knjižno-kulinarični projekt: knjiga »Kuhamo z najboljšimi – 9 vrhunskih slovenskih kuharjev pri vaši mizi«. Ne gre le za še eno kuharsko knjigo, gre za promocijo slovenske avtorske kuhinje, vrhunske kulinarike in vseh slovenskih chefov, ki so bistveno prispevali k razvoju kulinarike v Sloveniji.


V sodelovanju z najboljšimi slovenskimi kuharji smo ustvarili sodobno oblikovano knjigo, v kateri se na 112 straneh slovenski vrhunski kuharji predstavljajo s po dvema avtorskima receptoma. Vsi recepti so objavljeni s fotografijami postopkov v stilu »korak za korakom«, saj lahko le tako ljudem približamo avtorske jedi slovenskih kuharjev in vrhunsko slovensko kulinariko prinesti k domači mizi.

 

Devet vrhunskih slovenskih kuharskih mojstrov korak za korakom predstavlja pripravo svojih avtorskih jedi , za katere so prepričani, da jih lahko pripravimo tudi mi. V knjigi so zbrani recepti za jedi, ki so bili, ali pa še bodo, objavljeni v rubriki »Šola kuhanja«.
 
Korak za korakom sledite pripravi receptov, kakor na kuharskem tečaju!
 


- JANEZ BRATOVŽ
 Tunin tatar z gobami in karameliziranimi pistacijami
Lososov file v tankem vlečenem testu s špinačno in mangovo omako
 
- IGOR JAGODIC
 File zlatovčice v kruhovem ovoju in »ričota« z mlado špinačo, pinjolami in beluši
 Volovski rep s pečenim korenčkom in kruhovim kipnikom
 
- BORUT JOVAN
 Pašteta dimljene šunke v želeju jurke, krema mladega sira in vložen domač »runkl«
 Kremni sataraš z jajcem sous vide in kockami brioša
 
- TOMAŽ KAVČIČ
 Brancinov file na solnem žaru
 Pica na žlico
 
- ANDREJ KUHAR
 Mariniran losos v ovoju črne palačinke, ananasov čatni in creme fraîche z zelenim čajem in kaviarjem
 Sadje v kuhanem vinu s cimetovim sladoledom in karameliziranim biskvitom
 
- MARKO PAVČNIK
 Poširan file sulca z zeliščnim nadevom in leča z zelenjavo
 Jelenov file s hruškovimi cmoki in smrekovo omako
 
- GORAZD POTOČNIK
 Bučna »panakota« s semeni čija, hitri konopljin biskvit in mandljevi piškotki
 Novoletni lončki presenečenja in mangovo-čokoladni whoopiji
 
- UROŠ ŠTEFELIN
 Kunčji file, nadevan z gosjimi jetri, in prosena kaša na bučni kremi
 Čokoladna tepka s sladoledom iz medenega piva, orehovim in čokoladnim drobljencem
 
- BINE VOLČIČ
 Tortelini s česnom, krompirjem in žafranom v parmezanovi omaki s pečenim češnjevim paradižnikom
 Pečene trlje, pire z algami in kumaričnim oljem, popečena kumara in »ribji čaj«

Knjiga ima trde platnice, vezane v umetno platno z zlatotiskom. Vrhunske fotografije so delo priznanega kulinaričnega fotografa Janeza Pukšiča.



.
.
Oglejte si ostale knjige tega avtorja
.
.
Oglejte si vse knjige tega avtorja
.
.
.

Podrobnosti o izdelku

  • Obseg/št. strani: 112
  • Datum Izida:
  • Jezik: slovenski
  • Vezava: Trda
  • ISBN/EAN: 9789616612623
  • Mere izdelka vxš: 27 x 21 cm
  • Založba Dedal D.O.O. Ljubljana
  • Avtor: ,
  • Povprečna ocena:
    Ocena kupcev: 4
    (8)

Mnenja kupcev

  8  ocen:
5 zvezdice
75%
(6)
4 zvezdice
0%
(0)
3 zvezdice
13%
(1)
2 zvezdice
13%
(1)
1 zvezdica
0%
(0)
Povprečna ocena kupcev:
Ocena kupcev: 4
(8 ocen uporabnikov )
.
Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:
 
.
.
.
.
.

Oznake kupcev o tem izdelku

Kliknite na posamezno oznako za prikaz vseh izdelkov označenih s to oznako:

Dodaj oznako:

Dodaj
.