REDNA DOSTAVA PO SLOVENIJI - POŠTA SLOVENIJE

Za nakupe nad 50 € je dostava brezplačna.

Stroški priprave blaga in pošiljanja znašajo
2,95 EUR na naročilo in so enotni ne glede na število naročenih izdelkov.

*Pri izbiri plačila po povzetju Pošta Slovenije zaračuna provizijo za nakazilo, ki znaša 1,05 €, pri plačilu s kreditno kartico ali moneto oziroma po predračunu (pravne osebe) pa te provizije ni. Emka.si na ta znesek nima vpliva, saj ga določa Pošta Slovenije.


Provizija pri UPN položnicah je naslednja

Vplačilo obrazca UPN z OCR vrstico in izjavo: 1,05 €
Vplačilo obrazca UPN, BN 02 in PP 02
:
                                    do 98,00 EUR: 1,05 €  
             nad 98,00 EUR do 501,00 EUR: 1,07 % od vrednosti
                                 nad 501,00 EUR: 5,36 €


Čas dostave


Blago dostavljamo iz zaloge po vsej Sloveniji. Pri vseh artiklih je naveden predviden rok dostave, ki velja za naročila oddana do 11. ure delovnega dne. Skupni dobavni rok naročila je enak najdaljšemu dobavnemu roku izdelka v vašem naročilu. Status svojih naročil lahko vedno spremljate po prijavi na Emka.si na Moja stran / Moji nakupi. Na dan, ko paket zapusti naš odpremni center, boste prejeli obvestilo o odpremi na vaš e-mail naslov, ki ste ga navedli ob registraciji.

Če potrebujete knjigo nujno do določenega datuma (rojstni dnevi, turistični vodniki) vam svetujemo, da naročilo oddate dovolj zgodaj, v komentar pa dopišete, da gre za nujno dostavo, saj vas tako ob morebitnih zapletih lahko takoj kontaktiramo.


Naslovi za dostavo

Blago za končne kupce lahko dostavimo na vsak naslov v Sloveniji ali tujini. Naročila pravnih oseb lahko dostavimo le na naslov uradnega sedeža podjetja ali naslove uradnih poslovnih enot.


Prednaročila


V primerih prednaročil vam izdelke dostavimo takoj po prejemu v skladišče. Datum izdaje je vedno naveden pri posamezni knjigi.

Vsa naročila sprejeta do 11.00 ure med delovnimi dnevi gredo v izvedbo še isti dan. Ker skoraj vse knjige v ponudbi dobavljamo iz zaloge, boste večino tako oddanih naročil prejeli že v naslednjih 3 dneh. Pošta Slovenije zagotavlja dostavo po vsej Sloveniji v najkasneje 3 delovnih dneh, odvisno od kraja vaše pošte. Če menite, da vaše naročilo zamuja z dostavo, nas o tem takoj obvestite na  emka@emka.si ali nas pokličite na 01 / 588 7404 in za vas se bomo potrudili, da boste v najkrajšem možnem času prejeli naročeno blago.REDNA DOSTAVA V TUJINO - POŠTA SLOVENIJE


V tujino dostavlja Pošta Slovenije. Stroški dostave v tujino so 9 EUR za naročilo in 4 EUR za vsak posamezni izvod izdelka.


DOSTAVA ŠOLSKIH PAKETOV - POŠTA SLOVENIJE


Za dostavo šolskih paketov naročenih v prednaročilu do vključno 5. 7. 2017 si oglejte pogoje za dostavo na tej strani.

.

ts: 19.1.2018 18:48:00
EMKA Top 100
Najbolj prodajano na emka.si
.
Celotna lestvica