V okencu izberite šolo in razred v prihodnjem šolskem letu in prihranite

.
 
.

Food Selection and Preparation

.
Redna cena: 68,28 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
.
.
.
Količina:  
.
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 2,95 €, ne glede na količino in vrsto kupljenih izdelkov.

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v prmeru nakupa takšnega izdelka poštnine ne boste plačali. 

Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners, American Express),
  • s storitvijo Moneta (Mobitel in Simobil)
  • Plačilo po predračunu (pravne osebe)
  • Račun z odlogom plačila (za javna podjetja)
Več o plačilih

Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.

Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.

Več o dostavi

To je spletna cena
Shrani v seznam želja
.

.

Opis

A Laboratory Manual

Guides students through the fundamentals and basic principles of food preparation, from the recipe to the table, from the raw ingredients to the final product. This manual equips students with a working knowledge of the nature of ingredients and how they function in particular foods.



Preface.Acknowledgments.Laboratory 1: Measuring Techniques.Laboratory 2: Food Preservation: Canning and Freezing.Laboratory 3: Starch and Cereal Cookery: Role of Gelatinization and Gelation.Laboratory 4: Quick and Yeast Breads: Role of Manipulation and Gluten Formation in Doughs.Laboratory 5: Shortened- and Foam-Style Cakes.Laboratory 6: Pastry, Cream Puffs, and Popovers.Laboratory 7: Fruit Selection and Cookery.Laboratory 8: Vegetables.Laboratory 9: Salads.Laboratory 10: Fats and Emulsions.Laboratory 11: Gelatin.Laboratory 12: Egg Cookery.Laboratory 13: Milk and Cheese.Laboratory 14: Meat and Poultry.Laboratory 15: Fish and Seafood Cookery.Laboratory 16: Legumes and Tofu.Laboratory 17: Sugar Crystallization.Laboratory 18: Ice Crystallization (Frozen Desserts).Laboratory 19: Beverages: Coffee, Tea, and Cocoa.Laboratory 20: Sensory Evaluation of Food.Glossary.Appendix A: Food Safety.Appendix B: Sanitation in The Kitchen.Appendix C: Care and Cleaning Of Small Appliances.Appendix D: Measuring Equivalents.Appendix E: Emergency Substitutions.Appendix F: Safe Food Storage.Appendix G: Retail Beef Cuts and Recommended Cooking Methods.Appendix H: How To Identify Cuts Of Meat By Bones
.
.
.

O avtorju - Frank Conforti

Obvestite me o novi knjigi tega avtorja

Želite, da vas po elektronski pošti obvestimo, ko izide nova knjiga ali ponatis katere od knjig tega avtorja?

DA - obveščajte me o novostih avtorja
.
.
.
.

Podrobnosti o izdelku

  • Obseg/št. strani: 248
  • Datum Izida:
  • Jezik: angleški
  • Vezava: Mehka
  • ISBN/EAN: 9780813814889
  • Mere izdelka vxš: 25,5 x 18 cm
  • Založba Blackwell Science Ltd
  • Avtor:
  • Povprečna ocena:
    Ocena kupcev: 0
    (0)

Mnenja kupcev

  0  ocen:
5 zvezdice
0%
(0)
4 zvezdice
0%
(0)
3 zvezdice
0%
(0)
2 zvezdice
0%
(0)
1 zvezdica
0%
(0)
Povprečna ocena kupcev:
Ocena kupcev: 0
(0 ocen uporabnikov )
.
Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:
 
.
.
.
.
.

Oznake kupcev o tem izdelku

Kliknite na posamezno oznako za prikaz vseh izdelkov označenih s to oznako:

Dodaj oznako:

Dodaj
.