.
 
.

Food Properties Handbook

.
Redna cena: 195,36 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
.
.
Količina:  
.
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 2,95 €, ne glede na količino in vrsto kupljenih izdelkov.

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v prmeru nakupa takšnega izdelka poštnine ne boste plačali. 

Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners, American Express),
  • s storitvijo Moneta (Mobitel in Simobil)
  • Plačilo po predračunu (pravne osebe)
  • Račun z odlogom plačila (za javna podjetja)
Več o plačilih

Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.

Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.

Več o dostavi

To je spletna cena
Shrani v seznam želja
.

.

Opis



Contains data on the physical, thermal, and thermodynamic properties of foods. This edition focuses on measurement techniques, basic data compilation for diversified foods, and the generic models for foods or for groups of foods. It also covers properties data and terminology as well as food processing and preservation applications.



Classification of Food Properties. Water Activity Measurement. Data and Models of Water Activity and Sorption Isotherm. Acoustic Properties of Foods. Freezing Point: Measurement, Data, and Prediction. Measurement of Glass Transition. Data Compilation and Models of Glass Transition. Gelatinization. Crystallization: Measurements, Data, and Predictions. Collapse and Sticky Temperature: Measurements, Data, and Predictions. State Diagram of Food. Measurement of Density, Shrinkage, and Porosity. Data and Models of Density, Shrinkage, and Porosity. Volume and Surface Area. Specific Heat and Enthalpy of Foods. Latent Heat and Ice Content in Foods. Measurement of Thermal Conductivity of Foods. Thermal Conductivity Data of Foods. Thermal Conductivity Prediction of Foods. Measurement of Thermal Diffusivity of Foods. Thermal Diffusivity Data of Foods. Thermal Diffusivity Prediction of Foods. Measurement of Surface Heat Transfer Coefficient. Surface Heat Transfer Coefficient: With Phase Change and Without Phase Change (Natural, Forced, and Mixed Convection).Surface Heat Transfer Coefficient in Food Processing.
.
.
Oglejte si ostale knjige tega avtorja
.
.
Oglejte si vse knjige tega avtorja
.

O avtorju - M. Shafiur Rahman

Obvestite me o novi knjigi tega avtorja

Želite, da vas po elektronski pošti obvestimo, ko izide nova knjiga ali ponatis katere od knjig tega avtorja?

DA - obveščajte me o novostih avtorja
.
.
.
.

Podrobnosti o izdelku

  • Obseg/št. strani: 875
  • Datum Izida:
  • Jezik: angleški
  • Vezava: Trda
  • ISBN/EAN: 9780849350054
  • Mere izdelka vxš: 25,7 x 17,8 cm
  • Založba Crc Press
  • Avtor:
  • Povprečna ocena:
    Ocena kupcev: 0
    (0)

Mnenja kupcev

  0  ocen:
5 zvezdice
0%
(0)
4 zvezdice
0%
(0)
3 zvezdice
0%
(0)
2 zvezdice
0%
(0)
1 zvezdica
0%
(0)
Povprečna ocena kupcev:
Ocena kupcev: 0
(0 ocen uporabnikov )
.
Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:
 
.
.
.
.
.

Oznake kupcev o tem izdelku

Kliknite na posamezno oznako za prikaz vseh izdelkov označenih s to oznako:

Dodaj oznako:

Dodaj
.