.
 
.

Domača kuhna pa to ali Otroci obujajo zgodovino slovenske kulinarike

Avtor:
3 (2  oceni uporabnnikov )

.
Redna cena: 17,99 €
Predvideni rok dobave: 7-9 dni.
.
.
Količina:  
.
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 2,95 €, ne glede na količino in vrsto kupljenih izdelkov.

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v prmeru nakupa takšnega izdelka poštnine ne boste plačali. 

Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners, American Express),
  • s storitvijo Moneta (Mobitel in Simobil)
  • Plačilo po predračunu (pravne osebe)
  • Račun z odlogom plačila (za javna podjetja)
Več o plačilih

Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.

Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.

Več o dostavi

To je spletna cena
Shrani v seznam želja
.

.

Opis

Tako neznatna dežela, ki se z vsemi sredstvi venomer bori za svojo razpoznavnost v svetu, s pomočjo najrazličnejših aktivnosti in za to usposobljenih specialistov, skriva izjemen potencial, ki lahko dolgoročno pripomore k zadovoljstvu in na ta način pridobljenemu poznavanju ter razločevanju posameznih regijskih značilnosti naše dežele, marsikateremu svetovljanu.


Odkrili smo, da ima vsaka mikro regija svoje značilnosti, ki so v zgodovini bile očitnejše ali pristnejše. Eden izmed najnazornejših pokazateljev omenjenih posebnosti je kulinarika, ki tako rekoč v enem loncu združuje etnološke, geografske značilnosti in delovne navade, ter vse ostale majhne posebnosti, ki jih zaznamo iz posameznih jedi, postopka priprave in načina hranjenja ter opisa dogodivščin, ki so se dogajale ob kuhanju ali uživanju hrane.


Bogastvo slovenske kulinarične dediščine so nam na prvem tekmovanju v slovenski lokalni avtohtoni kulinariki prikazali osnovnošolci iz najrazličnejših slovenskih regij, krajev ali vasi.
582 osnovnošolcev Slovenije je kot 77 skupin kuharjev, različnih slovenskih regij, skozi pogovore in nauke starejših občanov vasi, našlo že pozabljene recepte naših prednikov, raziskovalo babičine kuharske knjige ali jih odkrilo nekje na podstrehi.

.
.
Oglejte si ostale knjige tega avtorja
.
.
Oglejte si vse knjige tega avtorja
.

O avtorju - Anka Peljhan

Obvestite me o novi knjigi tega avtorja

Želite, da vas po elektronski pošti obvestimo, ko izide nova knjiga ali ponatis katere od knjig tega avtorja?

DA - obveščajte me o novostih avtorja
.
.
.
.

Podrobnosti o izdelku

  • Obseg/št. strani: 158
  • Datum Izida:
  • Jezik: slovenski
  • Vezava: Broširana
  • ISBN/EAN: 9789612764739
  • Mere izdelka vxš: 21,9 x 16,4 cm
  • Avtor:
  • Povprečna ocena:
    Ocena kupcev: 3
    (2)

Mnenja kupcev

  2  oceni:
5 zvezdice
50%
(1)
4 zvezdice
0%
(0)
3 zvezdice
0%
(0)
2 zvezdice
0%
(0)
1 zvezdica
50%
(1)
Povprečna ocena kupcev:
Ocena kupcev: 3
(2 oceni uporabnnikov )
.
Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:
 
.
.
.
.
.

Oznake kupcev o tem izdelku

Kliknite na posamezno oznako za prikaz vseh izdelkov označenih s to oznako:

Dodaj oznako:

Dodaj
.