.
 
.

Dairy Powders and Concentrated Products

.
Redna cena: 224,85 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
.
.
Količina:  
.
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 2,95 €, ne glede na količino in vrsto kupljenih izdelkov.

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v prmeru nakupa takšnega izdelka poštnine ne boste plačali. 

Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners, American Express),
  • s storitvijo Moneta (Mobitel in Simobil)
  • Plačilo po predračunu (pravne osebe)
  • Račun z odlogom plačila (za javna podjetja)
Več o plačilih

Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.

Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.

Več o dostavi

To je spletna cena
Shrani v seznam želja
.

.

Opis



Details the manufacturing methods, scientific aspects and properties of milk powders (full-fat, skimmed and high protein powders made from milk retentates); whey powders; lactose; caseinates; and, sweetened condensed milk and evaporated milk. This book also examines the cleaning and disinfection of equipment.

The latest addition to the successful "Society of Dairy Technology" series, this book details the manufacturing methods, scientific aspects and properties of milk powders (full-fat, skimmed and high protein powders made from milk retentates); whey powders; lactose; caseinates; and, sweetened condensed milk and evaporated milk. The book also examines the cleaning and disinfection of equipment, together with potential hazards (such as explosion and fire) that may occur during the manufacture of dairy powders. International legislation governing standards of these products for trading purposes is covered in a separate chapter.

1: Chemistry of Milk - Role of Constituents in Evaporation and Drying.2: Current Legislation on Concentrated and Dried Milk Products.3: Technology of Evaporators, Membrane Processing and Dryers.4: Production of Evaporated Milk, Sweetened Condensed Milk and 'Dulce de leche'.5: Dried Milk Products.6: Casein and Related Products.7: Dried Whey, Whey Proteins, Lactose and Lactose Derivative Products.8: Specialist and Novel Powders.9: Infant Formulae - Powders and Lliquids.10: Process Control in Evaporation and Drying.11: Hazards in Drying
.
.
Oglejte si ostale knjige tega avtorja
.
.
Oglejte si vse knjige tega avtorja
.

O avtorju - Adnan Y. Tamime

Obvestite me o novi knjigi tega avtorja

Želite, da vas po elektronski pošti obvestimo, ko izide nova knjiga ali ponatis katere od knjig tega avtorja?

DA - obveščajte me o novostih avtorja
.
.
.
.

Podrobnosti o izdelku

  • Obseg/št. strani: 408
  • Datum Izida:
  • Jezik: angleški
  • Vezava: Trda
  • ISBN/EAN: 9781405157643
  • Mere izdelka vxš: 25,3 x 18,1 cm
  • Založba Wiley and Sons Ltd
  • Avtor:
  • Povprečna ocena:
    Ocena kupcev: 0
    (0)

Mnenja kupcev

  0  ocen:
5 zvezdice
0%
(0)
4 zvezdice
0%
(0)
3 zvezdice
0%
(0)
2 zvezdice
0%
(0)
1 zvezdica
0%
(0)
Povprečna ocena kupcev:
Ocena kupcev: 0
(0 ocen uporabnikov )
.
Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:
 
.
.
.
.
.

Oznake kupcev o tem izdelku

Kliknite na posamezno oznako za prikaz vseh izdelkov označenih s to oznako:

Dodaj oznako:

Dodaj
.