.
 
.

Complete Book of Indian Cooking

.
Redna cena: 26,48 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
.
.
.
Količina:  
.
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 2,95 €, ne glede na količino in vrsto kupljenih izdelkov.

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v prmeru nakupa takšnega izdelka poštnine ne boste plačali. 

Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners, American Express),
  • s storitvijo Moneta (Mobitel in Simobil)
  • Plačilo po predračunu (pravne osebe)
  • Račun z odlogom plačila (za javna podjetja)
Več o plačilih

Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.

Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.

Več o dostavi

To je spletna cena
Shrani v seznam želja
.

.

Opis

Classic recipes from the many regions of a diverse and culturally rich nation.

Indian cuisine is widely revered for its distinctive tastes and ingredients. The sheer size of India, combined with its history and religious diversity, is reflected in the country's cuisine. Complete Book of Indian Cooking provides hundreds of user-friendly and great-tasting recipes from all regions and cultures of this extraordinary country.

Local/regional ingredients deliver unusual flavors that satisfy the search for new tastes. Each recipe includes background information that helps the home cook become more knowledgeable about -- and comfortable with -- Indian food.

Here are examples of the hundreds of exotic, yet easy, recipes:

  • Starters like fenugreek and spinach fritters (methi palak pakoras), and steamed corn bread (corn dhoklas)
  • Bengali shrimp and long squash (lau chingri); fried dumplings with yogurt and chutney (pahi pakodi chaat)
  • Kerala lamb biriyani; assamese roast chicken (poora kukura); Coory egg and potato curry
  • Vegetarian delights like curried spinach and cheese (saag panir), and chickpea flour dumplings (besan ke gatte)
  • Refreshing desserts like baked bananas with coconut and jaggery.

In addition to all the regional foods, the book features chaat the crunchy, sweet and wildly popular street food of India. The chapter on Indian meal traditions and customs rounds out this comprehensive handbook on Indian cuisine.

.
.
.

O avtorju - Suneeta Vaswani

Obvestite me o novi knjigi tega avtorja

Želite, da vas po elektronski pošti obvestimo, ko izide nova knjiga ali ponatis katere od knjig tega avtorja?

DA - obveščajte me o novostih avtorja
.
.
.
.

Podrobnosti o izdelku

  • Jezik: angleški
  • Leto izida: 2007
  • Vezava: Mehka
  • ISBN/EAN: 9780778801702
  • Založba Chris Lloyd
  • Avtor:
  • Povprečna ocena:
    Ocena kupcev: 0
    (0)

Mnenja kupcev

  0  ocen:
5 zvezdice
0%
(0)
4 zvezdice
0%
(0)
3 zvezdice
0%
(0)
2 zvezdice
0%
(0)
1 zvezdica
0%
(0)
Povprečna ocena kupcev:
Ocena kupcev: 0
(0 ocen uporabnikov )
.
Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:
 
.
.
.
.
.

Oznake kupcev o tem izdelku

Kliknite na posamezno oznako za prikaz vseh izdelkov označenih s to oznako:

Dodaj oznako:

Dodaj
.