.
 
.

Breaded Fried Foods

.
Redna cena: 164,64 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
.
.
.
Količina:  
.
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 2,95 €, ne glede na količino in vrsto kupljenih izdelkov.

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v prmeru nakupa takšnega izdelka poštnine ne boste plačali. 

Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners, American Express),
  • s storitvijo Moneta (Mobitel in Simobil)
  • Plačilo po predračunu (pravne osebe)
  • Račun z odlogom plačila (za javna podjetja)
Več o plačilih

Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.

Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.

Več o dostavi

To je spletna cena
Shrani v seznam želja
.

.

Opis



Breaded fried foods, with their crispy surface and moist, soft interior, remain popular among consumers and therefore constitute a major segment of the fried food industry. These foods include meat, poultry, seafood and vegetable products. This book offers an overview of these products, and the issues related to breaded fried foods.

Breaded fried food - foods that have a crispy surface and a moist, soft interior - constitute a major segment of the fried food industry. These foods include meat, poultry, seafood and vegetable products. This book is the first reference to provide a coherent and concise overview of these products, the issues related to breaded fried foods, and recent research and technological advances. Included are the latest advances in the reduction of fat uptake in fried foods, enhancing the quality of breaded fried foods, the improvement of product crispness, the impact of breading and batters on the quality of frying oil, developing new frying methods, and preventive methods that reduce oil abuse.

Introduction. Principles of Deep-Fat Frying. Fryer Technology. Frying Oil. Batter and Breading -- Classification and Processing Systems. Properties of Batters and Breadings. Batter and Breading Ingredients Selection. Measuring the Quality of Breaded Fried Foods. Recent Technologies to Enhance the Quality of Fried Foods. Abbreviations. Index.
.
.
.

O avtorju - Parameswarakuma Mallikarjunan

Obvestite me o novi knjigi tega avtorja

Želite, da vas po elektronski pošti obvestimo, ko izide nova knjiga ali ponatis katere od knjig tega avtorja?

DA - obveščajte me o novostih avtorja
.
.
.
.

Podrobnosti o izdelku

  • Obseg/št. strani: 184
  • Datum Izida:
  • Jezik: angleški
  • Vezava: Trda
  • ISBN/EAN: 9780849314612
  • Založba Crc Press
  • Avtor:
  • Povprečna ocena:
    Ocena kupcev: 0
    (0)

Mnenja kupcev

  0  ocen:
5 zvezdice
0%
(0)
4 zvezdice
0%
(0)
3 zvezdice
0%
(0)
2 zvezdice
0%
(0)
1 zvezdica
0%
(0)
Povprečna ocena kupcev:
Ocena kupcev: 0
(0 ocen uporabnikov )
.
Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:
 
.
.
.
.
.

Oznake kupcev o tem izdelku

Kliknite na posamezno oznako za prikaz vseh izdelkov označenih s to oznako:

Dodaj oznako:

Dodaj
.