V okencu izberite šolo in razred v prihodnjem šolskem letu in prihranite

Prelistaj me!
.
 
.

Božanski piškoti

.
Redna cena: 25,90 €
Rok dobave: 2-3 dni.
.
.
.
Količina:  
.
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 2,95 €, ne glede na količino in vrsto kupljenih izdelkov.

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v prmeru nakupa takšnega izdelka poštnine ne boste plačali. 

Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners, American Express),
  • s storitvijo Moneta (Mobitel in Simobil)
  • Plačilo po predračunu (pravne osebe)
  • Račun z odlogom plačila (za javna podjetja)
Več o plačilih

Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.

Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.

Več o dostavi

To je spletna cena
Shrani v seznam želja
.

.
Priporočamo tudi:
.

Opis

Božič povezujemo z jaslicami, polnočnico, zvezdnatim nebom nad zasneženo pokrajino,
praznično okrašeno mizo in z vonjavami iz materine kuhinje…

Bistvo božiča seveda neskončno presega vse to, a nič od tega ne gre zanemariti ravno o božiču.
Profesorice iz Višje šole za gospodarske poklice v Št. Petru v Rožu so zato svoje bogate izkušnje
prelile v knjigo Božanski piškoti. V njej najdemo desetine receptov za pripravo najrazličnejših
piškotov, kroglic, poljubčkov, rulad, kruhkov, rezin, upognjencev, rogljičkov, palčic,
srčec in kolačkov
. Že ob samem naštevanju teh imen se v človeku zbudi želja, da bi knjigo
odprl ter jo preveril v praksi…

Božanski piškoti

Božanski piškoti

Božanski piškoti

Recenzija Bukla


Višja šola za gospodarske poklice s 105-letno tradicijo v Št. Petru v Rožu na
avstrijskem Koroškem je zelo spoštovana pedagoška ustanova, kar je zagotovilo
za visoko strokovno raven gradiv, ki nastajajo pod njeno streho. In seveda
priporočilo za avtorice te predpraznične »piškotne monografije«, saj vse tri v tej
šoli poučujejo prehrano, kuhanje in strežbo, povrhu  pa so specializirane še za
nekatera druga področja. Natascha Partl, strokovna predstojnica za gastronomijo
in prehrano, je tudi avtorica knjige Koroška pohača (2009). Pred miklavžem,
božičem in vsemi drugimi domačimi prazniki bodo njihovi natančni in nazorno
ilustrirani napotki za pripravo piškotov iz krhkega, skutnega, mrzlega kvašenega
in umešanega testa, brizganih piškotov, medenjakov, peciva iz beljaka in z zelišči
ter hitrih piškotov in konfektov z nasveti za pečenje in shranjevanje peciva nadvse
dobrodošla pomoč.

.
.
.
.
.

Podrobnosti o izdelku

Oglejte si več iz oddelkov:

Mnenja kupcev

  0  ocen:
5 zvezdice
0%
(0)
4 zvezdice
0%
(0)
3 zvezdice
0%
(0)
2 zvezdice
0%
(0)
1 zvezdica
0%
(0)
Povprečna ocena kupcev:
Ocena kupcev: 0
(0 ocen uporabnikov )
.
Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:
 
.
.
.
.
.

Oznake kupcev o tem izdelku

Kliknite na posamezno oznako za prikaz vseh izdelkov označenih s to oznako:

Dodaj oznako:

Dodaj
.