.
 
.

1080 Recipies

4 (3  ocene uporabnikov )

.
Redna cena: 44,44 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
.
.
Količina:  
.
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 2,95 €, ne glede na količino in vrsto kupljenih izdelkov.

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v prmeru nakupa takšnega izdelka poštnine ne boste plačali. 

Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners, American Express),
  • s storitvijo Moneta (Mobitel in Simobil)
  • Plačilo po predračunu (pravne osebe)
  • Račun z odlogom plačila (za javna podjetja)
Več o plačilih

Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.

Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.

Več o dostavi

To je spletna cena
Shrani v seznam želja
.

.
Kdor je kupil ta izdelek, je kupil tudi...
.

Opis

Spanish food is fast growing in popularity with more and more Spanish restaurants emerging all over the world and a tapas-style revolution happening in the way we eat out. 1080 Recetas De Cocina is a comprehensive collection of traditional and authentic Spanish recipes, covering everything from tortilla to bacalao. This title has been a bestseller in Spain since it was first published, and with over 2 million copies sold it can be found in most kitchens across the country. The book's author, Simone Ortega is considered to be the doyenne of cooking in Spain and has written about food for numerous years, including for magazines and in books. Since its first publication, over 35 years ago, 1080 has undergone several updates to keep it relevant to modern living while still preserving the integrity of the original book. For the English and American editions, the recipes have been adapted to suit readers in these countries and their kitchens, and include alternatives for local ingredients where necessary, but the authenticity of the original recipes has been carefully maintained. Divided into 14 chapters, and including menu plans from celebrated Spanish chefs, cooking tips and a glossary of terms and ingredients, 1080 is presented in an approachable and user-friendly format. In addition, the no-fuss, encouraging style of the recipes makes this a book for everyone who has ever wanted to cook authentic Spanish food. 1080 offers readers the opportunity to take their first steps in Spanish cooking, or expand their repertoire of recipes, with one of Spain's best loved cooks.
.
.
Oglejte si ostale knjige tega avtorja
.
.
Oglejte si vse knjige tega avtorja
.
.
.

Podrobnosti o izdelku

  • Obseg/št. strani: 848
  • Datum Izida:
  • Jezik: angleški
  • Vezava: Trda
  • ISBN/EAN: 9780714847832
  • Mere izdelka vxš: 27,6 x 18,9 cm
  • Založba Phaidon
  • Avtor: ,
  • Ilustrator: Javier Mariscal
  • Povprečna ocena:
    Ocena kupcev: 4
    (3)

Mnenja kupcev

  3  ocen:
5 zvezdice
67%
(2)
4 zvezdice
0%
(0)
3 zvezdice
0%
(0)
2 zvezdice
0%
(0)
1 zvezdica
33%
(1)
Povprečna ocena kupcev:
Ocena kupcev: 4
(3 ocene uporabnikov )
.
Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:
 
.
.
.
.
.
 
Anonimno 5
1080 Recipies
Napisal xy X, dne 12.3.2008
Po petintridesetih letih je v angleškem jeziku izšla kuharska Biblija klasične španske kuhinje 1080 Recipes, v kateri so zbrani avtentični tradicionalni recepti iz vseh španskih pokrajin. Simone Ortega, ena od avtoric, piše o kulinariki že zadnjih 50 let, vzgojila je 3 generacije kuharskih mojstrov in je v njihovih krogih znana kot »mama« tradicionalne španske kuhinje, ki po nekaterih napovedih celo prevzema mesto francoske. Kaj več si tisti, ki se radi preizkušamo tudi v receptih tujih kultur, lahko želimo? In zakaj je to kuharsko knjigo vredno priporočati in zakaj se je za njeno izdajo odločila založba Phaidon, ki večinoma izdaja knjige o umetnosti? Ilustracije je prispeval Javier Mariscal, eden od najbolj priznanih ilustratorjev in oblikovalcev v Španiji. Tokrat se je prvič srečal s kulinaričnim področjem in nam na svoj način skozi bohotnost barv in oblik predstavil živahnost Sredozemlja. Poleg receptov za gazpacho in paello vam bo v veselje tudi samo listanje po knjigi, dvojni užitek torej – gurmanski in estetski.
.

Oznake kupcev o tem izdelku

Kliknite na posamezno oznako za prikaz vseh izdelkov označenih s to oznako:

Dodaj oznako:

Dodaj
.